Учениците от клуб „Чудният свят на личността“ към проект „Твоят час“ на МОН изявиха своята креативност в училищна пиеса

В края на учебната година бе и най- подходящият момент учениците от клуб „Чудният свят на личността“, с ръководител Гергана Вълчева, да поставят своята първа авторска пиеса „Прагът“. Тя представи пред публиката в аулата на училището един разединен клас със своя класен ръководител, който въпреки всички перипетии, стои плътно зад учениците си и не се предава пред предизвикателството да ги обедини. Сценарият е комичен, пародиен, ироничен на моменти, но в голяма степен представя реалния живот на учениците в училище. Участниците оживяха в различни образи и ситуации на конфликтни моменти и неразбирателства, но накрая показаха, че доброто винаги побеждава и любовта между хората стои над всичко!
Учениците получиха заслужени поздравления за превъплъщенията си и желание отново да пресъздадат пиесата през следващата учебна година.
В хода на проекта участниците от клуба реализираха и няколко социални експерименти в различни локации в град Враца, а целта бе да се установи готовността на жителите да окажат помощ на непознат в различни критични ситуации  и склонни ли са на добродетелна постъпка. Интересният извод от експериментите бе, че финансово по- задоволените граждани проявяват по- голяма склонност към подкрепа и взаимопомощ на съгражданин в беда.
Ученици бяха активни участници и в редица ролеви и ситуационни игри, групови и подгрупови работи, дискусии и обсъждания.
Ръководителят на клуб „Чудният свят на личността“- Гергана Вълчева, изказва своите искрени благодарности на всички ученици, които бяха част от проекта за учебната 2016/2017 година:
Александра Софрониева Николова                                                

 Беатрис Асенова Евлогиева  
 Борислава Замфирова Замфирова
 Брайан Гошев Недялков
 Гергана Петрова Лазарова
 Емили Любомирова Тошева
 Елизабет Олег Валентинова
 Изабела Христова Велчева
 Катрин Валериева Кунчева 
 Кристина Мирославова Василева
 Летисия Бориславова Любомирова
 Лора Здравкова Петрова
 Магдалена Пламенова Дакова
 Николай Емилов Петров
 Румяна Калоянова Георгиева
 Ралица Въльовска
 Силвия Венциславова Костова
 Симона Ивайлова Ангелова
 Симона Николаева Колева 
 Цветина Георгиева Николова
 Цветислава Красимирова Киркова
 Цветослава Мариова Ценова
 Юлия Цветанова Симеонова

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer